2015 május


Óvodai beiratkozás

2015. szeptember 1-től kötelező 3 éves kortól az óvoda. Minden 3. életévét betöltött kisgyermeknek óvodai jogviszonyban kell állnia valamelyik óvodával - melynek teljesítéséért a szülő felelős - ellenkező esetben az államkincstár megvonja a szülőktől a családi pótlékot és bírságot szab ki. A gyermekek óvodai jogviszonyát oktatási azonosító szerint...    Tovább olvasom »
2015 máj 07    Kategória: Friss hírek, események

Nyári táborok

Július 17.-től nyári szünetet tartunk az óvodánkban. Ez általában a legtöbb gyermek számára rossz hír. Jó hír viszont, hogy idén két tábort is fogunk tartani, melyen nem csak a Heidibe járó kisgyermekek vehetnek részt. Nagy szeretettel várunk gyerekeket más óvodákból is. Az I. Nyári - kézműves, nyelvi és sport - tábor (max. 20 fő) időpontja július 20.-tól 24.-ig    Tovább olvasom »
2015 máj 05    Kategória: Friss hírek, események

Jubileum előtt

IGEN, szinte el sem hisszük, olyan hamar elrepült az elmúlt 19 év. Az 1996-os indulásunk óta sok minden változott, fejlődött kincsünk - a Heidi óvoda - életében. IGEN, jövőre leszünk 20 évesek! Alapvetően jövőre terveztük, de már idén megújítottuk az óvoda arculatát az interneten! A támogató(ink)nak köszönhetően egy minden igényt kielégítő abszolút rendhagyó óvodai...    Tovább olvasom »
2015 máj 03    Kategória: Blog Friss hírek, események

házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz
házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz