Pedagógusaink

Marcsi vagyok a Heidi Óvoda alapítója és fenntartója. 30 éve vagyok pedagógus. Pályafutásomat tanító néniként kezdtem, majd hamar rájöttem, hogy az óvodás korosztály áll a legjobban...   Tovább »

Óvodánk vezetője és a nagycsoportosok óvó nénije vagyok, ők csak Lindának hívnak. Mivel nálunk fontos a családias légkör, így sosem használunk „óvónéni”, vagy „Linda néni” megszólítást...   Tovább »

Brigi vagyok, óvodánk vezetője és német nemzetiségi óvodapedagógusa. 10 éves voltam, amikor édesanyám, Zoller Mária megnyitotta a saját magánóvodáját, a Heidi Német Nemzetiségi Óvodát...   Tovább »

Magdi vagyok, mint nyugdíjas jöttem a Heidi óvodába dolgozni. A gyerekek szeretete vezetett erre a pályára már több mint negyven éve. Az óvónői diploma után, a gyógypedagógiai főiskolát...   Tovább »

Lilla vagyok, a Heidi oviban német nemzetiségi óvodapedagógusként dolgozom. Középiskolás korom óta gyermekekkel szeretnék foglalkozni, az ő őszinte, tiszta világukban érzem igazán jól magam...   Tovább »

Kriszti vagyok, a Heidi Oviban dadusként dolgozom. Sok mindent kipróbáltam már, de mindig tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Ezért is kezdtem el a dajkaképzést és a gyakorlati...   Tovább »

Daniella vagyok, a Heidi Óvoda német nemzetiségi óvodapedagógusa. Békés megyéből érkeztem, ahol elsőként 2016-ban kisgyermekgondozó-nevelő végzettséget szereztem...   Tovább »

Reni vagyok, a Heidi oviban dadusként dolgozom. Az eddigiek során, több munkaterületen is dolgoztam már, de mióta a kislányom megszületett, biztos voltam abban, hogy a továbbiakban gyermekek...   Tovább »

Timi vagyok, 3 éve dolgozom a Heidi Óvoda irodájában, óvodatitkárként, pedagógiai asszisztensként. Egy csodálatos kisfiú édesanyja vagyok, akivel együtt kezdtük az óvodai „közös” életünket...   Tovább »

Szkircsák Anita vagyok. Sárospatakon születtem és tanulmányaimat is ott végeztem. Közel 20 éve, a munka és a továbbtanulás Budapestre vezérelt. Egy kiskamasz lánynak vagyok az édesanyja. ...   Tovább »

Rozi vagyok, 1978- ban születtem és a a Heidi bölcsőde dajkájaként dolgozom jelenleg. Pilisvörösváron élek a családommal. 2 felnőtt gyermekem van. Régi álmom vált valóra, amikor letettem a dajka vizsgát...   Tovább »

Lila akác - Keszthely

Halászné Horváth Adrien vagyok, 28 éve végeztem pedagógusként. Gyerekkorom óta nagyon szeretem a gyerekeket, különösen a kisebbeket. Boldogan foglalkozom velük. Két felnőtt gyermekem van...   Tovább »

Sánta Andreának hívnak, 1979. május 23.-án születtem Kalocsán. Már óvodás koromban is mindig a dadusnéni körül sürögtem, forogtam. Akkoriban elhatároztam, hogy dadusnéni szeretnék lenni...    Tovább »

Szabó Andreának hívnak, Keszthelyen élek párommal és kislányommal. Több mint 13 éve dolgozok pedagógusként. Az elmúlt évek alatt sok tapasztalatot szereztem a kisgyermekek német tanításában...   Tovább »

Oktatóink

úszás szakedző
a Csolnoki Önkormányzat munkatársa
időpont:
minden hétfőn és szerdán 10-11 óráig

lovasedző
a pilisszentiváni Varga Ménes tulajdonosa
időpont:
minden kedden: 10.30-tól 11.30-ig
(őszi és tavaszi hónapokban)

judo szakedző
az Óbudai Judo Club munkatársa
időpont:
péntek 15-16 óráig

gyermek fociedző
a Pilisvörösvári UFC egyesületben
időpont:
kedd 15-15.45-ig
csütörtök 16-16.45-ig

tánctanár
időpont:
minden csütörtökön 15-16 óráig

házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz
házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz