Pedagógusaink

Marcsi vagyok a Heidi Óvoda alapítója és fenntartója. 30 éve vagyok pedagógus. Pályafutásomat tanító néniként kezdtem, majd hamar rájöttem, hogy az óvodás korosztály áll a legjobban...   Tovább »

Óvodánk vezetője és a nagycsoportosok óvó nénije vagyok, ők csak Lindának hívnak. Mivel nálunk fontos a családias légkör, így sosem használunk „óvónéni”, vagy „Linda néni” megszólítást...   Tovább »

Brigi vagyok, óvodánk vezetője és német nemzetiségi óvodapedagógusa. 10 éves voltam, amikor édesanyám, Zoller Mária megnyitotta a saját magánóvodáját, a Heidi Német Nemzetiségi Óvodát...   Tovább »

Niki vagyok a Delfin csoport dajkája. Pilisszentivánon kezdtem az általános iskolát, 25 éve itt lakom. Négy évvel ezelőtt megszületett kislányom Árnika, azóta szeretnék gyerekekkel foglalkozni...    Tovább »

Bea vagyok a középső csoportosok dadus nénije. 1986-ban születtem és Pilisszentivánon lakom. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen közel találtam meg azt a munkahelyet, amire...   Tovább »

Györgyinek hívnak és a nagycsoportban dolgozom, végzettségeim óvodai dajka és pedagógiai asszisztens. Három kislány anyukája vagyok, Pilisszentivánon élünk...  Tovább »

Enikőnek hívnak, 1975-ben születtem és két szép fiúgyerek anyukája vagyok. Végzetségem dajka és bébiszitter. A Heidi óvoda bölcsi csoportjának vagyok a dadusa. Azért választottam ezt...  Tovább »

Kriszti vagyok, a Heidi Oviban dadusként dolgozom. Sok mindent kipróbáltam már, de mindig tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Ezért is kezdtem el a dajkaképzést és a gyakorlati...   Tovább »

Magdi vagyok, mint nyugdíjas jöttem a Heidi óvodába dolgozni. A gyerekek szeretete vezetett erre a pályára már több mint negyven éve. Az óvónői diploma után, a gyógypedagógiai főiskolát...   Tovább »

Reni vagyok, a Heidi oviban dadusként dolgozom. Az eddigiek során, több munkaterületen is dolgoztam már, de mióta a kislányom megszületett, biztos voltam abban, hogy a továbbiakban gyermekek...   Tovább »

Lila akác - Keszthely

Halászné Horváth Adrien vagyok, 28 éve végeztem pedagógusként. Gyerekkorom óta nagyon szeretem a gyerekeket, különösen a kisebbeket. Boldogan foglalkozom velük. Két felnőtt gyermekem van...   Tovább »

Sánta Andreának hívnak, 1979. május 23.-án születtem Kalocsán. Már óvodás koromban is mindig a dadusnéni körül sürögtem, forogtam. Akkoriban elhatároztam, hogy dadusnéni szeretnék lenni...    Tovább »

Szabó Andreának hívnak, Keszthelyen élek párommal és kislányommal. Több mint 13 éve dolgozok pedagógusként. Az elmúlt évek alatt sok tapasztalatot szereztem a kisgyermekek német tanításában...   Tovább »

Oktatóink

úszás szakedző
a Csolnoki Önkormányzat munkatársa
időpont:
minden hétfőn és szerdán 10-11 óráig

lovasedző
a pilisszentiváni Varga Ménes tulajdonosa
időpont:
minden kedden: 10.30-tól 11.30-ig
(őszi és tavaszi hónapokban)

judo szakedző
az Óbudai Judo Club munkatársa
időpont:
péntek 15-16 óráig

gyermek fociedző
a Pilisvörösvári UFC egyesületben
időpont:
kedd 15-15.45-ig
csütörtök 16-16.45-ig

tánctanár
időpont:
minden csütörtökön 15-16 óráig

angol tanár
időpont:
csütörtökön délelőtt 9.00-tól 10.30-ig

házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz
házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz