Pedagógusaink

Marcsi vagyok a Heidi Óvoda alapítója és fenntartója. 30 éve vagyok pedagógus. Pályafutásomat tanító néniként kezdtem, majd hamar rájöttem, hogy az óvodás korosztály áll a legjobban...   Tovább »

Óvodánk vezetője és a nagycsoportosok óvó nénije vagyok, ők csak Lindának hívnak. Mivel nálunk fontos a családias légkör, így sosem használunk „óvónéni”, vagy „Linda néni” megszólítást...   Tovább »

Brigi vagyok, óvodánk vezetője és német nemzetiségi óvodapedagógusa. 10 éves voltam, amikor édesanyám, Zoller Mária megnyitotta a saját magánóvodáját, a Heidi Német Nemzetiségi Óvodát...   Tovább »

Magdi vagyok, mint nyugdíjas jöttem a Heidi óvodába dolgozni. A gyerekek szeretete vezetett erre a pályára már több mint negyven éve. Az óvónői diploma után, a gyógypedagógiai főiskolát...   Tovább »

Lilla vagyok, a Heidi oviban német nemzetiségi óvodapedagógusként dolgozom. Középiskolás korom óta gyermekekkel szeretnék foglalkozni, az ő őszinte, tiszta világukban érzem igazán jól magam...   Tovább »

Kriszti vagyok, a Heidi Oviban dadusként dolgozom. Sok mindent kipróbáltam már, de mindig tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Ezért is kezdtem el a dajkaképzést és a gyakorlati...   Tovább »

Daniella vagyok, a Heidi Óvoda német nemzetiségi óvodapedagógusa. Békés megyéből érkeztem, ahol elsőként 2016-ban kisgyermekgondozó-nevelő végzettséget szereztem...   Tovább »

Reni vagyok, a Heidi oviban dadusként dolgozom. Az eddigiek során, több munkaterületen is dolgoztam már, de mióta a kislányom megszületett, biztos voltam abban, hogy a továbbiakban gyermekek...   Tovább »

Szkircsák Anita vagyok. Sárospatakon születtem és tanulmányaimat is ott végeztem. Közel 20 éve, a munka és a továbbtanulás Budapestre vezérelt. Egy kiskamasz lánynak vagyok az édesanyja...   Tovább »

Rozi vagyok, 1978- ban születtem és a a Heidi bölcsőde dajkájaként dolgozom jelenleg. Pilisvörösváron élek a családommal. 2 felnőtt gyermekem van. Régi álmom vált valóra, amikor letettem a dajka vizsgát...   Tovább »

Szabó Eszter vagyok, dajkaként dolgozom a Heidi Oviban. Solymáron élek, két kiskamasz fiam van. Több mint 6 éve dolgozom dadusként. Nagyon szeretem a munkámat. Számomra az a legfontosabb, hogy...    Tovább »

Lila akác - Keszthely

Rebeka vagyok, óvodapedagógusként dolgozom a keszthelyi Lila Akác Német Nemzetiségi Óvodában. Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen kedves, családias óvodában dolgozhatok! Keszthelyen élek...    Tovább »

Évi vagyok, 2018 óta élek Keszthelyen. A Lila akác óvodában dolgozom, szakképesítést 10 éve szereztem Kaposváron. Pályám során mindig emberekkel foglalkoztam, gyermekeim születése után...   Tovább »

Sánta Andreának hívnak, 1979. május 23.-án születtem Kalocsán. Már óvodás koromban is mindig a dadusnéni körül sürögtem, forogtam. Akkoriban elhatároztam, hogy dadusnéni szeretnék lenni...    Tovább »

Heidi Játszóház

Gönczi Emese vagyok, a keszthelyi Heidi Játszóház szervezője, fiatal édesanya és logopédus hallgató. Kislány korom óta tudom, hogy gyermekekkel szeretnék foglalkozni, mely egyrészt...    Tovább »

Oktatóink

Néptánc minden kedden és csütörtökön 4-től 5-ig

lovasedző
a pilisszentiváni Varga Ménes tulajdonosa
időpont:
minden kedden: 10.30-tól 11.30-ig
(őszi és tavaszi hónapokban)

judo szakedző
az Óbudai Judo Club munkatársa
időpont:
péntek 15-16 óráig

PEK torna minden hétfőn és szerdán 4-től 5-ig.

házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz
házirend közzétételi lista pedagógiai program szmsz