Heidi Családi Bölcsőde Keszthely

8360 Keszthely, Deák Ferenc utca 55

Bölcsődénk

A Heidi Családi Bölcsőde Keszthely 2022. május 1-én indult a Deák Ferenc utca 55. szám alatt. A Magyarországi Miniszterelnökség által meghirdetett és az Emberi Erőforrás Kezelő által lebonyolított pályázat támogatásával hoztuk létre a Családi Bölcsődénket Keszthely városában. Mivel 2012. szeptember 1-e óta működik Keszthelyen a Tagóvodánk, ezért egyértelmű volt, hogy a bölcsődét közvetlenül az óvoda mellé nyitjuk meg. Így azoknak a családoknak nyújtunk segítséget, akiknek mindkét intézményünkbe járnak gyermekei. Családi bölcsődénk egy olyan "napközi", ahol alakítani, formálni tudjuk a ránk bízott gyermekeket és megmutatni nekik a világot olyannak, amilyen.
Tovább

Blog

18
máj

Pedagógus Oscar díj 2021

Óvodánk alapítója és vezetője 2021. áprilisában elnyerte a Pedagógus Oscar díjat! Gratulálunk!
25
ápr

Az agresszivitás okai az óvodás gyermekeknél

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az agresszivitás kérdése: egyre több az olyan gyermek, aki igen durván viselkedik társaival, irigykedik, veszekszik, stb. A szülők pedig nem tudják, hogy mi lehet ennek az oka vagy azt, hogyan oldják meg ezt a problémát. Az agresszió egy erőszakos viselkedési forma, mely arra irányul, hogy valaki egy másik személyben kárt okozzon. Ennek jelei, kezdetleges formái már gyermekkortól megfigyelhetőek: erős tiltakozás, feszültség, szorongás formájában jelentkezik.
28
nov

Az óvónő is "csak" egy anyuka otthon

Minden szülő arról álmodik, hogy gyermekének fejlődését végig nézhesse, irányíthassa, befolyásolhassa. Nekem ez megadatott. Óvodapedagógusként, és óvodánk vezetőjeként, büszkén, örömmel, és minden tudásommal fejleszthetem saját gyermekem énjét, tudatát, képességét.
15
nov

Különbségek a nagycsoport és az iskolai felkészítő csoport között!

Mai bejegyzésem apropója, hogy sokan összekeverik a címben említett két fogalmat, lássuk tehát a részleteket. Már a fogalmak meghatározásából is látszik, hogy egy nagycsoportos gyermek nem biztos, hogy iskolafelkészítésben is részesül.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram