Heidi Játszóház Keszthely

8360 Keszthely, Deák Ferenc utca 55

Heidi Játszóház a Lila Akác Oviban

Keszthely egyetlen játszóháza gyermekfelügyelettel a Heidiben.

A hét minden napján várunk, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodj. Táncház, Dráma és színjátszás, Idegen nyelvi óra, Készség fejlesztő, Szociális és viselkedésfejlesztő. Festés, rajzolás, agyagozás, gyöngyfűzés, mesesarok és sok sok játék.
8360 Keszthely, Deák Ferenc utca 55
+36309319517

Állandó foglalkozások

Hétfő: gyermek Kung Fu
Kedd: gyermek balett, gyermek joga
Szerda: gyermek joga
Csütörtök: gyermek lábtorna
Péntek: gyermek balett

Nyitva tartás

Hétfő: 16-20
Kedd: 16-20 joga
Szerda: 16-20
Csütörtök: 16-20
Péntek: 16-2
Szombat: 08-18
Vasárnap: 08-28

Elérhetőségünk

8360 Keszthely, Deák Ferenc utca 55
+36309319517
ovoda@heidi.hu
facebook.com/heidiovi
http://bit.ly/HeidiYouTube

Játszóház - Miért válasszon minket?

A fő célunk játszóházunkban a gyermekekkel megismertetni a keszthelyi régióban jelentős német, valamint a ruszin és szerb etnikumok kultúráját, és elfogadó, toleráns szemléletet kialakítani bennük.A játszóházhoz kapcsolódó másik két célunk, egyrészt hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatása (amihez a játszóházi „munkaidő” speciális, mégis rugalmas volta szerintünk épp számukra kedvező), másrészt a szülők segítése a hosszabb nyitvatartási idővel, ami a munkakeresésben és a munkaadóval fenntartott jó viszony kialakításában nagy könnyebbség számukra. Projektünk révén egyrészt hozzá tudunk járulni a kisgyerekek előítéletmentes látásmódjának kialakításához, ugyanakkor a projektbe bevont hátrányos helyzetűek számára tartós munkalehetőséget, ezáltal nagyobb társadalmi megbecsülést tudunk kivívni. Nagyon fontos számukra, hogy már gyermekkorban erősítsük a toleráns szemlélet kialakulását, ezért olyan játszóházas programokat fogunk szervezni, mely révén a gyermekek játékos formában, megismerkedhetnek a hazai kisebbségek hagyományaival.
Mint hivatás szerűen gyermekekkel foglalkozó embereknek, számunkra különösen fontos a természeti környezet és a társadalmi értékek megóvása, hiszen azt szeretnénk, hogy ők is egy sokszínű, csodálatos világban élhessenek. A nevelési felfogásunk, az elveink és a módszereink egyik alappillére a környezettudatos szemlélet kialakítása a ránk bízott gyermekekben.

Nálunk a foglalkozásainkon a tanulás csakis játékos formában történik, hogy a gyermekek könnyedén elsajátítsák a különböző ismereteket. Különösen figyelünk a környezetvédelemre nevelésre, és az egészséges életmód szokásainak kialakítására, formálására is.

Játszóház - képgaléria

2019 január

2019 február

2019 március

2019 április

2019 május

2019 június

2019 július

2019 augusztus

2019 szeptember

2019 október

2019 november

2019 december

2020 január

2020 február

2020 június

2020 július

2020 augusztus

Blog

18
máj

Pedagógus Oscar díj 2021

Óvodánk alapítója és vezetője 2021. áprilisában elnyerte a Pedagógus Oscar díjat! Gratulálunk!
25
ápr

Az agresszivitás okai az óvodás gyermekeknél

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az agresszivitás kérdése: egyre több az olyan gyermek, aki igen durván viselkedik társaival, irigykedik, veszekszik, stb. A szülők pedig nem tudják, hogy mi lehet ennek az oka vagy azt, hogyan oldják meg ezt a problémát. Az agresszió egy erőszakos viselkedési forma, mely arra irányul, hogy valaki egy másik személyben kárt okozzon. Ennek jelei, kezdetleges formái már gyermekkortól megfigyelhetőek: erős tiltakozás, feszültség, szorongás formájában jelentkezik.
28
nov

Az óvónő is "csak" egy anyuka otthon

Minden szülő arról álmodik, hogy gyermekének fejlődését végig nézhesse, irányíthassa, befolyásolhassa. Nekem ez megadatott. Óvodapedagógusként, és óvodánk vezetőjeként, büszkén, örömmel, és minden tudásommal fejleszthetem saját gyermekem énjét, tudatát, képességét.
15
nov

Különbségek a nagycsoport és az iskolai felkészítő csoport között!

Mai bejegyzésem apropója, hogy sokan összekeverik a címben említett két fogalmat, lássuk tehát a részleteket. Már a fogalmak meghatározásából is látszik, hogy egy nagycsoportos gyermek nem biztos, hogy iskolafelkészítésben is részesül.
usersmap-markerclockchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram